Skip to content
Argeș Știri locale

Locomotiva unui tren a luat foc, într-o stație din Argeș. 20 de persoane s-au autoevacuat în timpul incendiului

Un incendiu la locomotiva unui tren a avut loc luni dimineața, într-o stație din Argeș. Flăcările au izbucnit în timp ce trenul se afla în stația Golești, iar 20 de persoane s-au autoevacuat.

La fața locului, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Pentru moment, nu sunt cunoscute date cu privire la cauzele incendiului, potrivit b1.

Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren în Argeș

Flăcările au izbucnit la nivelul locomotivei, luni dimineața, în stația Golești din județul Argeș. La locomotivă erau erau remorcate trei vagoane.

Pompierii de la Detaşamentul Piteşti şi Garda de Intervenţie Topoloveni intervin cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locomotiva staţionată în gara Goleşti, Ştefanesti. Este vorba despre o locomotivă la care erau remorcate trei vagoane”, au declarat reprezentanții ISU Argeș.

Incendiu la locomotiva unui tren de la Brazi, chiar la începutul anului 2022

Din păcate, acesta nu este primul eveniment de acest gen din România și nici din 2022. La începutul acestui an, traficul feroviar a flost blocat la Brazi, timp ce câteva ore, după ce locomotiva unui tren CFR a luat foc.

Compania Națională CFR SA informează că, începând cu ora 19.07 traficul feroviar a fost redeschis în condiții de siguranță, pe firul II, între Crivina și Brazi. Menționăm faptul că echipele ISU au acționat pentru stingerea incendiului, acesta fiind lichidat, iar circulația pe firul I se va relua după retragerea locomotivei și a trenului GFR, din linia curentă”, a transmis CFR la acel moment.

În vara anului 2021, s-au înregistrat mai multe astfel de evenimente, fiecare dintre ele soldându-se cu blocarea traficului feroviar pentru mai multe ore, pe ruta respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *