Skip to content
Cluj Știri locale

Locomotiva unui tren Cluj-Napoca – Teiuş s-a defectat la Războieni, garnitura staţionând 100 de minute

Wall-Street.ro

Locomotiva unui tren Regio care circulă între Cluj-Napoca şi Teiuş s-a defectat, vineri dimineaţă, în staţia Războieni, garnitura înregistrând peste 100 de minute întârziere. Din cauza defecţiunii, un alt tren, care circulă pe relaţia Iaşi -Timişoara, a fost nevoit să staţioneze.

Astfel, trenul Regio 3080, care circulă pe relaţia Cluj-Napoca – Teiuş, are o întârziere de 101 minute, după ce locomotiva i s-a defectat între staţiile Călăraşi Turda – Războieni pe raza Regionalei CF Cluj. O locomotivă de ajutor a fost trimisă din Războieni, iar garnitura Regio 3080 a plecat la ora 10.41 cu locomotiva de ajutor, potrivit news.ro.

„Deranjamentul tehnic înregistrat la locomotiva trenului R 3080 afectează şi circulaţia trenului IR 1837 (Iaşi – Timisoara) oprit în Călăraşi Turda, până la plecarea trenului R 3080”, a transmis CFR.

După repunerea în circulaţie a trenului Cluj-Napoca – Teiuş, trenul IR 1837, afectat de defecţiunea locomotivei trenului R 3080, a fost reînscris în circulaţie cu o întârziere de 83 de minute, a menţionează CFR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *