Loredana, adolescenta care și-a ucis prietena într-un hotel din Mangalia, atitudine sfidătoare în sala de judecată

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În vara anului 2023, o crimă comisă la Mangalia înfiora o țară întreagă. Alina Ciobanu, o adolescentă de 18 ani, a fost ucisă de prietena ei cea mai bună, iar trupul neînsuflețit i-a fost abandonat sub o bancă, într-un parc din oraș. Cele două adolescente erau din Vaslui și plecaseră la Mangalia ca să muncească pe timpul verii. Se cazaseră împreună într-o cameră de hotel din stațiune.

Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, a fost arestată preventiv la scurt timp după ce a comis crima. La începutul acestui an, ea a revenit în sala de judecată pentru verificarea legalității și temeiniciei măsurii arestului său preventiv. Adolescenta a sperat până în ultima clipă că va scăpa de arestul preventiv și va fi plasată în arest la domiciliu. Tânăra s-a prezentat foarte relaxată în fața instanței de judecată, surâzătoare, ba chiar a râs atunci când avocatul din oficiu i-a șoptit ceva.

Loredana, adolescenta care și-a ucis prietena într-un hotel din Mangalia, atitudine sfidătoare în sala de judecată

Apărătorul familiei victimei, avocatul Florin Răican, a fost aproape șocat de atitudinea criminalei din sala de judecată. Acesta a dezvăluit faptul că criminala a fost extrem de relaxată și bine-dispusă până în momentul în care și-a făcut apariția judecătorul, iar procurorul a solicitat menținerea măsurii arestului preventiv. Răican a adăugat faptul că Loredana nu a fost în stare să răspundă la întrebări extrem de simple sau ezita foarte mult până să dea un răspuns.

Loredana a fost adusă în sala de judecată de către o domnișoară polițist și părea că nu este afectată de nimic din ceea ce se întâmpla în jurul său. Avocatul desemnat din oficiu s-a apropiat de ea și i-a șoptit câteva cuvinte, moment în care Loredana a început să râdă. Aceasta și-a păstrat buna dispoziție până în momentul în care în sală a intrat judecătorul de drepturi și libertăți.

În timp ce procuroarea a solicitat menținerea arestului preventiv față de autoarea omorului, avocatul său a încercat, fără temei și fără argumente, să solicite modificarea măsurii din arest preventiv în arest la domiciliu, arătând că în viitor va solicita chiar și controlul judiciar. În același timp, colțurile gurii Loredanei au căzut și consternarea a înlocuit veselia de pe fața sa. Ai fi putut crede că nu înțelege nimic din ceea ce se întâmpla atunci. Probabil, chiar a crezut că va primi arest la domiciliu și se va întoarce acasă, nicidecum în penitenciar”, a declarat avocatul Florin Răican pentru Ediția de Sud.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL