Skip to content
Sport

Loredana Toma vrea medalie la Tokyo: La mondiale nu a fost cel mai bun rezultat, dar mă revanşez

Sportiva Loredana Toma, medaliată cu argint la Campionatele Mondiale de Haltere din Turkmenistan, îşi doreşte să fie pe podium la Jocurile Olimpice.

“A fost cel mai greu Campionat Mondial din ultimii ani. Nu a fost cel mai bun rezultat al meu dar mă bucur că am putut să dau tot ce am avut mai bun în ziua aia. În ziua respectivă nu cred că puteam mai mult, am dat tot ce aveam mai bun. Am avut în pregătire unele probleme medicale pe care nu am putut să le rezolv, anul acesta nu am avut nici 70 la sută din pregătirea de anul trecut. Următorul obiectiv sunt europenele din aprilie. Cred că acest rezultat înseamnă un pas important în drumul spre Tokyo. Bineînţeles că mă gândesc la o medalie la Tokyo, ăsta este obiectivul final, îmi doresc să iau o revanşă”, a spus Loredana Toma pe Aeroportul Henri Coandă, la revenirea delegaţiei României din Turkmenistan.

" "
" "

România a fost reprezentată la Campionatele Mondiale din Turkmenistan, de patru halterofili şi a obţinut trei medalii, una de argint, prin Loredana Toma, la categoria 64 de kilograme, stilul smuls, şi două de bronz, prin Cristina Iovu, categoria 55 de kilograme, stilul aruncat, şi Nicolae Onica, total, categoria 96 de kilograme.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *