Skip to content
Politică

Loteria bonurilor fiscale revine. Când are loc noua extragere

" "

A doua extragere lunară din 2015 la Loteria bonurilor fiscale se va desfășura în data de 16 august, potrivit Ordonantei Guvernului nr. 10/2015. La aceasta vor participa bonurile emise in perioada 1-31 iulie.

Loteria constă, mai exact, in extragerea aleatorie de numere in vederea acordarii de premii in bani pentru persoanele fizice care detin bonuri fiscale ce atesta cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul Romaniei.

" "
" "

Extragerea aleatorie de numere se face in felul urmator:

  • un numar cuprins intre 1 si 999 inclusiv, care reprezintă valoarea totala a bonului fiscal (fara subdiviziunile leului), inclusiv taxa pe valoarea adaugata. Acesta rezulta in urma extragerii succesive a trei serii de cifre cuprinse intre 0 si 9; si
  • un numar care reprezinta ziua emiterii bonului fiscal (aferenta lunii sau intervalului calendaristic, dupa caz, pentru care se organizeaza extragerea).

Perioada de revendicare a premiului va fi 17 august – 15 septembrie. Pentru a pretinde premiul, persoanele fizice vor putea sa depună la orice unitate a Fiscului bonul câștigător (original), o copie a actului de identitate/pasaportului si o cerere de revendicare.

La fiecare extragere pot sa fie acordate cel mult 100 de premii. Dacă in perioada de revendicare se vor depune mai mult de 100 de bonuri castigatoare, autoritatile vor organiza o a doua etapa de selectie.

Termenul-limita pentru acordarea castigului va fi 14 noiembrie.

Prima extragere lunara a avut loc in luna iulie, iar la aceasta au participat bonurile fiscale emise in perioada 1-30 iunie, informează romaniatv.net.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *