Skip to content
Societate

Loteria Română, lămuriri în scandalul extragerilor duble de Revelion: Strategia fost de a oferi premii mai mari

casino-magazine.ro

Ionuț Vârlan, purtătorul de cuvânt al Loteriei Române a oferit clarificări joi seara la Antena 3 în privința acuzațiilor jucătorilor că au plătit pentru o extragere dublă pe 31 decembrie, așa cum fuseseră informați la ghișee că va avea loc când de fapt a existat una singură.

În acest context,  pagina de Facebook a Loteriei Române a fost luată cu asalt de jucători nemulţumiţi care acuză că au fost înşelaţi. Mai mult, oamenii anunţă că vor sesiza Protecţia Consumatorului şi chiar vor să dea în judecată Loteria Română, potrivit antena 3.ro

În legătură cu comunicările angajaților de la ghișee, Ionuț Vârlan a declarat că „Nu putem specula astfel de informații, noi ne-am făcut datoria de a informa prin toate mijloacele. ”

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Crăciun și Revelion strategia Loteriei Române a fost de a oferi premii mai mari. Astfel s-a decis organizarea de trageri cu suplimentarea fondului de câștiguri la categoria I, cu un preț pe variantă de joc mai mare, care a dus la acumularea de fonduri de câștiguri mai mari. Iar această strategie a dat rezultate deoarece premiile oferite câștigătorilor au fost de trei ori mai mari decât la o tragere obișnuită.

Loteria Română a promovat aceste trageri în agențiile proprii, cât și prin transmiterea unui comunicat de presă și s-au postat informațiile relevante pe pagina proprie de Facebook și pe site-ul loto.ro. Mai mult, către punctele de lucru și către punctele de vânzare s-au transmis circulare interne chiar în data de 10 decembrie 2018”, a precizat Ionuț Vârlan

Totodată, purtătorul de cuvânt al Loteriei Române a mai spus că încasările ultimei extrageri au fost 17 milioane de lei, jucându-se 2,2 milioane variante , iar câștigurile oferite au fost în valoare de 3.9 milioane de lei. El a mai adăugat „S-au oferit 47.000 de câștiguri față de o tragere loto obișnuită, care nu oferă mai mult de 20.000 de câștiguri.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *