Skip to content
" "
Politică

Lovitură cruntă pentru Liviu Dragnea: fostul șef al PSD și copiii săi au primit interdicție de a intra pe teritoriul SUA (DOCUMENT)

Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea și copii săi au primit interdicție de a intra pe teritoriul SUA, a anunțat purtătorul de cuvânt al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo, potrivit Europa Liberă. Decizia a fost luată din cauza actelor de corupție în care a fost implicat fostul șef al PSD.

În nota de presă transmisă de Departamentul de Stat american se arată că ”în cazul în care Secretarul de Stat deține informații credibile despre oficiali din executivele străine care au fost implicați în acte de corupție, aceste persoane și rudele cele mai apropiate nu mai sunt eligibile pentru a intra pe teritorul Statelor Unite”.

" "

Astfel, vizați de această decizie sunt și cei doi copii ai lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan și Maria Alexandra, ale căror nume apar, de altfel, și în documentul emis de Departamentul de stat al SUA.

Această decizie transmite un semnal puternic că Statele Unite își mențin angajamentul de a lupta împotriva corupției și de a spijini respectarea statului de drept în România”, se mai arată în documentul citat.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *