Skip to content
Politică

Lovitură cruntă pentru PDL. 500 de demisii dintr-un foc. Blaga, desființat de un lider

PDL, partidul cel mai afectat de ordonanța de urgență care permite aleșilor locali să schimbe formațiunea politică, primește încă o lovitură de la unul dintre liderii de seamă.

Prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea Romeo Rădulescu şi-a prezentat marţi seara demisia din partid împreună cu 500 de membri, declarând că nu mai poate “coabita cu o conducere marionetă”.

Plec cu strângere de inimă, este singurul partid în care am activat şi pentru care am muncit. Este partidul pe lista căruia am ajuns la înalta demnitate de primar şi ulterior de deputat. Sunt multe amintiri care mă leagă de acest partid, dar, din păcate, de trei luni, nu mă mai regăsesc aici. Cu o conducere marionetă, obedientă unor infractori, nu pot coabita, este peste puterile mele de înţelegere. Nu putem vorbi despre stat de drept, despre justiţie şi noi să promovăm infractori“, a explicat, pentru Agerpres, Rădulescu.

El a spus că are deja strânse 500 de demisii ale colegilor “cinstiţi şi corecţi” alături de care a părăsit PDL Vâlcea.

După alegerile europarlamentare, între conducerea organizaţiei judeţene a PDL şi Romeo Rădulescu a izbucnit un conflict, care a dus la dizolvarea filialei municipale a PDL Râmnicu Vâlcea, condusă de actualul deputat.

Romeo Rădulescu este membru PDL din 2001. A fost consilier municipal, viceprimar şi primar al municipiului Râmnicu Vâlcea până în 2012. Din 2012 este deputat în colegiul Râmnicu Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *