Skip to content
Politică

Lovitură cruntă pentru #REZIST: Firea nu aprobă mega-mitingul de pe 10 august

mediafax.ro

Primăria Municipiului București a luat miercuri o decizie cu privire la mitingul diasporei de pe 10 august, care era susținut de comunitatea #REZIST.

Conform unei postări ale comunității pe pagina de Facebook „Iesiți In Strada Daca Va Pasa”, răspunsul pe care Primăria Capitalei l-a dat este că cererea pentru organizarea protestului pe 10 august nu poate fi soluționată favorabil pentru că încalcă prevederile Articolului 2 al Legii 60/1991.

Mai mult, se cer explicații din partea comunității protestatare, în spiritul aceleiași legi, cu privire la protestul organizat de PSD pe 9 iunie 2018. Dilema comunității este dacă manifestația PSD nu intra sub incidența aceluiași articol de lege și nu trebuia cumva să nu primească autorizație.

„După lungi insistențe, în sfârșit am primit un răspuns referitor la cererea făcută către Primăria Capitalei în vederea aprobării desfășurării protestului din 10 august din Piața Victoriei. Astfel, comisia de avizare a cererilor primite în baza Legii 60/1991, a considerat că prin derularea protestului s-ar încălca prevederile Articolului 2 din această lege, motiv pentru care cererea noastră nu poate fi soluționată favorabil.
Am dori să-i întrebăm pe distinșii conducători de neam și țară dacă ne pot prezenta poziția acestei comisii referitor la protestul organizat de către PSD în data de 9 iunie 2018. Oare dânșii de ce nu intrau sub incidența aceluiași articol din lege?
Oricum, nu ne plângem de milă, știm clar ce avem de făcut, am învățat de la niște oameni faini cum se obține o autorizație pentru o astfel de manifestație încă din anul 1989.
De ce îți este frică, nu scapi!”, a transmis pagina Iesiți In Strada Daca Va Pasa pe Facebook.

3 comentarii la “Lovitură cruntă pentru #REZIST: Firea nu aprobă mega-mitingul de pe 10 august

  1. Libertatea întrunirilor ARTICOLUL 39
    Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.- spune Constitutia

  2. O tampita ajunsa primar, cum poate ea sa creada ca un popor se lasa umilit la nesfarsit de ciuma rosie. Va fi pedepsita si ea pentru tradarea poporului roman. O psd-ista nebuna.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *