Skip to content
Politică

Lovitură de imagine în PNL București. LISTELE pentru Parlament EXCLUSIV SURSE

presalocala.com

Redacția PSnews.ro vă prezintă, în cele ce urmează, o lovitură de imagine în PNL București în ceea ce privește listele de candidați pentru Camera Deputaților și pentru Senat.

Surse politice au declarat, luni, pentru PSnews.ro, că lista pentru forul legislativ inferior este deschisă de către purtătoarea de cuvânt a PNL la nivel național, Adriana Săftoiu, urmată de fostul ministru al Sănătății Eugen Nicolăescu și de vicepreședintele PNL București Ovidiu Raețchi. Acestora trei li se adaugă Cristina Trăilă (fost președinte al ANRMAP), deputatul Florin Alexe, Sulfina Barbu (vicepreședinte al PNL la nivel național) și Marius Vintilă (prim-vicepreședinte al PNL Sector 5).

Adevărata lovitură de imagine ar urma să fie la Senat, unde – potrivit surselor PSnews.ro – lista va fi deschisă de către celebrul medic neurochirurg Leon Dănăilă, urmat de analistul economic Florin Cîțu și de arhitecta Hildegard Brandl.

1 comentariu la “Lovitură de imagine în PNL București. LISTELE pentru Parlament EXCLUSIV SURSE

  1. A…dracu` „lovitura de imagine” ! Cu…’salteau”lu` ala cu…Murfatlaru`, cu traseistu` purtator de tucal a lu` Voiculescu, cu Traila „de la” ANRMAP, cu…”parpalagiu` de Nicolaescu ? Amaru` lor !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *