Skip to content
Politică

Lovitură de proporții pe care o pregătește Iohannis pe ultima 100 de metri a campaniei

Klaus Iohannis, prezidențiabilul ACL, pregătește pentru turul II al alegerilor prezidențiale o lovitură de proporții pentru  a cuceri simpatia electoratului din România și astfel să îl învingă pe Victor Ponta în turul II.

Potrivit jurnaliștilor de la ziardecluj.ro, între turul unu și doi al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis va primi, „cu totul întamplător”, vizita privată a cancelarului german Angela Merkel, care dorește astfel să dea un semnal electoratului că Germania este alături de Iohannis și că il susține pentru Cotroceni.

Vizita, spune aceeași sursă, va avea loc la Sibiu și deja ar fi stârnit alertă în zona serviciilor secrete.

„Este vorba de o înțelegere între niște giganți. Germania și SUA au interese majore în Romania. Au împărțit feliile. Este evident, Germania a ales sa il susțină pe Iohannis. SUA prefera să influențeze numele premierului. Care va fi George Maior, indiferent de cine va caștiga Cotroceniul. Până una alta, văd că întelegerea își urmează cursul”, precizează cei de la ziardecluj.ro, citând surse din PNL.

În repetate rânduri, prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a dezvăluit că se cunoaște personal cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, dar nu au o relație apropiată.

Citește și: Iohannis se destăinuie. Cum a cunoscut-o pe Angela Merkel

„Am cunoscut-o, însă, personal pe doamna cancelar Angela Merkel, cu care am păstrat o bună relaţie. Am întâlnit-o prima oară la Berlin, în cadrul unei vizite oficiale de stat, în calitate de membru al delegaţiei. Nu am jucat un rol deosebit de important cu acea ocazie, fiindcă a fost o vizită oficială de stat. Mult mai importantă pentru mine şi pentru FDGR a fost vizita din 2010 a doamnei Cancelar în România, ocazie cu care domnia sa a avut o întrevedere cu reprezentanţii minorităţii germane, într-o delegaţie destul de mare, la reşedinţa ambasadorului Germaniei.

Doamna Angela Merkel s-a arătat foarte interesată de problemele minorităţii germane şi, totodată, cunoştea foarte multe detalii despre istoria noastră, despre problemele noastre. Acestea au fost chestiunile importante care s-au dezbătut atunci. Klaus Iohannis, prezidențiabilul ACL, pregătește pentru turul II al alegerilor prezidențiale o lovitură de proporții pentru a cuceri simpatia electoratului din România și astfel să îl învingă pe Victor Ponta în turul II.
Potrivit jurnaliștilor de la ziardecluj.ro, între turul unu și doi al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis va primi, „cu totul întamplător”, vizita privată a cancelarului german Angela Merkel, care dorește astfel să dea un semnal electoratului că Germania este alături de Iohannis și că il susține pentru Cotroceni.

Și, totodată, cunoştea foarte multe detalii despre istoria noastră, despre problemele noastre. Acestea au fost chestiunile importante care s-au dezbătut atunci. (…) Cu siguranţă că ar fi un avantaj pentru România să cultive relaţia cu un om politic de o asemenea anvergură”, povestește Iohannis în cartea autobiografică.”, a precizat Iohannis în cartea sa autobiografică, ”Pas cu Pas”.”, a precizat Iohannis în cartea sa autobiografică, ”Pas cu Pas”.

14 comentarii la “Lovitură de proporții pe care o pregătește Iohannis pe ultima 100 de metri a campaniei

  1. Ar fi o RUSINE pentru romani, ca Romania sa fie condusa de un minoritar. Scarba ne va cuprinde pe toti cand in fruntea tarii va fi un neamt. Asa ceva nu este posibil. Mai bine cu Macovei decat cu un neamt.

  2. Asta da lovitura ! :)))) Decat sa o mai deplaseze pe aici pe Angela Merkel sau Viviane Reding mai bine o coopteaza langa el pe prietena lor, Monica Macovei. Toate trei sunt la fel de iubite, in special de cei 7,4 milioane de romani asupra carora au aruncat cu zoaie. Ar fi tripleta de aur care l-ar duce pe Iohannis la… 5%. Deci, sa vina, zic.

  3. cata rusine! adica de ce vin germanii sa ne invete pe noi cum sa ne conducem tara? votati cu candidatul care uneste toti prostii la un loc ca noi restul sa iesim civilizat pe la granita. bafta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *