Skip to content
Politică

Lovitură de teatru. Cine e favorit să preia șefia PMP în februarie

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a anunțat deja că va avea loc un Congres al partidului pe data de 8 februarie și că nu are de gând să mai candideze pentru funcția de șef al PMP.

Însă, potrivit fostului consilier prezidențial Adrian Rădulescu, întrebat dacă președintele Băsescu încearcă să găsească o persoană care să o înlocuiască pe Elena Udrea din fruntea conducerii partidului, Rădulescu a transmis că nu, ba mai mult, că Elena Udrea va candida pentru un nou mandat de președinte PMP și va primi un vot de încredere, punctând că asta își doresc cei mai mulți dintre membrii PMP.

„Nu o va sacrifica pe Elena Udrea ( n.r.: Traian Băsescu). Nu încearcă sa gaseasca o persoana in locul Elenei Udrea. Cu siguranta va candida (n.r.: Elena Udrea) si va primi un nou vot de incredere. Asta ne dorim cei mai multi.”, a transmis Adrian Rădulescu într-o intervenție telefonică la românia tv.

(…)„Dl Presedinte Băsescu doreste sa vada cata inteligenta are acest partid. Îl lasa sa ia deciziile singur. Tinand cont de ce se intampla pe scena politica, ramanerea Elenei Udrea în fruntea PMP e o decizie inteligenta”, a punctat Adrian Rădulescu.

 

foto:stirialba.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *