Skip to content
Politică

Lovitură de teatru în dosarul Bica. Victor Ciutacu dezvăluie o situație ciudată în care se află soția unui lider PSD. DOCUMENT

Jurnalistul Victor Ciutacu a făcut joi, în cadrul emisiunii ”Editia de seară”, o dezvăluire importantă despre megadosarul de corupție în  are este implicată fosta șefa DIICOT, Alina Bica.

Judecătoarea Alinei Bica, la care a ajuns dosarul legat de arestarea preventivă a fostei șefe DIICOT, a cerut de patru ori recuzarea în acest dosar şi, la doar 3 zile după ce s-a trezit că trebuie să judece o astfel de speță a depus la CSM o cerere de pensionare. Acum în dosarul Bica va trebui să fie repartizat un nou judecător.

Potrivit jurnalistului RTV,  Victor Ciutacu, judecătorul Iordache Magdalena şi-a cerut şi CSM a aprobat cererea de pensionare a acesteia.

Judecătoarea și-a motivat cererea de pensionare pe motiv că a împlinit 25 de ani de vechime în activitatea judiciară. Astfel, la doar  47 ani şi, în mod inexplicabil, la chiar 3 zile după ce i-a fost repartizat dosarul alinei Bica, Iordache Magdalena a decis că a muncit prea mult și s-a cerut la pensie.

De precizat este că judecătorul Iordache Magdalena este soția deputatului PSD, Florin Iordache.

Reamintim faptul că înainte ca dosarul Alinei Bica să ajungă pe masa judecătorului Iordache Magdalena, privind măsurile preventive, alți trei judecători au refuzat să judece speța în care fosta șefa a DIICOT este reținută.

”Până să intre respectiva doamna magistrat au fost trei complete care s-au abţinut a intra în cauză, inclusiv doamna magistrat a formulat o cerere de reţinere. Nu ni se spun motivele, ni se spune doar că magistratul a solicitat abţinerea. N-a vrut din prima şi nimeni nu vrut să intre în acest dosar”, a punctat și Laura Voicu, invitata jurnalistului VIctor Ciutacu în cadrul emisiunii ”Ediția de seară”, de la RTV.

”E genul de dosar în care orice decizie ai da tot nasol iese?”, s-a întrebat retoric ziaristul RTV.

pensionare judecator Alina Bica_001 pensionare judecator Alina Bica_002 pensionare judecator Alina Bica_003

3 comentarii la “Lovitură de teatru în dosarul Bica. Victor Ciutacu dezvăluie o situație ciudată în care se află soția unui lider PSD. DOCUMENT

 1. se pare ca dosarul este atat de cusut cu ata alba incat nimeni nu vrea sa se bage in razboiul DNA cu Bica. Exemplul arestarii judecatorului Mustata este un exemplu clar de ce este capabila Kovesi daca cineva i se opune. Reclamarea la Inspectia judiciara pentru sentinta(cu toate ca asta este ilegal – judecatorii sunt inamovibili pentru sentinte) este forma cea mai usoara de pedeapsa pe care ti-o poate da DNA: Nu se teme Kovesi ca toate rautatile facute de DNA se vor intoarce intr-o zi impotriva ei? Cand faci rau cuiva intentionat, Dumnezeu nu iarta…judecatorul Mustata a facut comotie cerebrala (accident vascula cerebral) in detentie provizorie? Cine va plati pentru asta? Tot rechizitoriul impotriva lui Mustata este o facatura evidenta…

 2. NU EXISTA NICI UN JUDECATOR ADEVARAT ?
  FARA FRICA DE REPERCURSIUNI IMEDIATE?
  DECI TOTI SUNT MANJITI CU CEVA?
  I-MI ESTE RUSINE CU ASEMENEA MAGISTRATI DE PAIE CARE AU FOST PROMOVATI IN FUNCTII SI NU SUNT IN STARE SA IA TAURUL DE PIEPT .
  CUM POATE OPINCA SA SPERE LA O INDREPTARE CU ASEMENEA SPECIMENE? CUM?
  DACA ACUM DAU DOVADA DE IMPARTIABILITATE POATE VOR SUFERI , PE MOMENT , DAR VOR FI VECTORII UNEI SCHIMBARI DE MENTALITATE SI IN VIITORUL APROPIAT POT FI APRECIATI CA INCORUPTIBILi !
  ARUNC MANUSA !
  NU O RIDICA NIMENI?
  CE TARA AVEM ? CE OAMENI AVEM ? SUNTEM GUNOAIELE EUROPEI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *