Skip to content
Politică

Lovitură de teatru în Dosarul Gala Bute. Ce apropiat al Elenei Udrea lucra împotriva acesteia?

Dosarul Gala Bute începe să ia o cu totul altă turnură. Potrivit unor informații prezentate de Evz.ro, împotriva Elenei Udrea acționa cineva la care probabil nici nu s-ar fi așteptat.

După ce fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), Ana Maria Topoliceanu, a depus un denunţ împotriva Elenei Udrea, la dosar au apărut probe că aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten şi apropiat al lui Udrea şi Topoliceanu, pentru a face declaraţii împotriva fostei şefe PMP.

Surse apropiate anchetei din dosarul „Gala Bute” au declarat pentru sursa citată că întregul denunţ al Anei Maria Topoliceanu ar fi fost infirmat după ce Tudor Breazu şi un alt martor din dosar ar fi prezentat înregistrări cu o discuţie în care aceasta îi cerea lui Breazu să facă, la rândul său, un denunţ împotriva Elenei Udrea. Mai precis, Topoliceanu l-ar fi apelat pe Breazu printr-un apel video pe FaceTime, pe 5 februarie, înainte ca acesta să fie pus oficial sub acuzare, pentru a îi cere acestuia să-i confirme declaraţia făcută iniţial în faţa anchetatorilor.

Fosta şefă a CNI se temea ca nu cumva să fie înregistrată audio, aşa că a apelat la bileţele de tip „post-it” pe care le prezenta în faţa camerei. Breazu şi celălalt martor din dosar au prezentat, în faţa anchetatorilor, înregistrările acestei comunicări, arată evz.ro.

Din conţinutul bileţelelor, rezultă că Ana Maria Topoliceanu ştia conţinutul dosarului, luase legătura în prealabil cu Ştefan Lungu şi Gheorghe Nastasia şi încerca să-l determine pe Breazu să adopte o poziţie similară.

Aceleaşi surse apropiate anchetei susţin faptul că reţinerea şi arestarea lui Topoliceanu în acest dosar sunt iminente.

Sursa foto: dcnews.ro

2 comentarii la “Lovitură de teatru în Dosarul Gala Bute. Ce apropiat al Elenei Udrea lucra împotriva acesteia?

  1. Duduia Topoli a simulat tradarea la indicatii oculte si puicuta udrea poate scapa si cu 100 cereri de arestare. Liniste basse este la birou si lucreaza …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *