Skip to content
Politică

Lovitură de teatru pe scena politică: Se pune la cale o nouă fuziune, sub egida lui Băsescu?

Pe scena politică se întâmplă lucruri spectaculoase în materie de aliențe politice. Având în vedere că urmează anul electoral 2016, partidele încep să se poziționeze și să inițieze demersuri prin care să își maximizeze scorul electoral.

Miercuri, Daniel Fenechiu, lider al Partidului Național Democrat, a anunțat că toți cei 9 parlamentari ai PMP vor activa în grupul parlamentar al PND.

Întrebat de reporteri dacă se pune la cale o fuziune între PMP și PND, Daniel Fenechiu a precizat scurt următoarele: ”Puteti trage orice concluzie, n-am confirmat, n-am infirmat.”

Deputatul Daniel Fenechiu a anuntat, la o conferinta de presa, ca are stranse un numar 32.000 de semnaturi de sustinere si ca a depus actele de inregistrare ale partidului la Tribunal.

”Avem 35.000 de semnături. Luni, la ora 10, vom depune la Tribunal București dosarul de inființare a Partidului Național Democrat. Partidul National Democrat e infiintat de 19 persoane, dintre care 11 deputati. Marea majoritate a oamenilor sunt tineri care si-au dorit să intre dupa ucenicia in diverse activitati politice in ultimii anii. Toate documentele le puteti gasi pe pagina de Facebook si de maine pe pndonline.eu.

Va intrebati de ce un nou partid, de ce noi, ce ne uneste?

În 2 ani de politica pe care ii am eu am constatat ca principala problema nu e lipsa de programe si idei ci calitatea umana a celor care se implica. Motivul e de a permine oamenilor onesti sa poata face politica.”, a anunțat deputatul Daniel Fenechiu într-o conferință de presă desfășurată săptămana trecură.

Citește și: OFICIAL Un număr de 11 deputați au pus bazele unui nou partid politic

Fenechiu a spus ca deputatii care adera la acest partid sunt cei 10 care apartin fostului grup al PPDD, aratand ca nu au niciun membru la Senat, dar exista disponibilitate si deschidere pentru refacerea grupurilor parlamentare initiale.

Dintre deputatii care vor face parte din PND sunt Liliana Minca, Stefan Burlacu, Tudor Ciuhodaru, Mihai Deaconu, Gabriela Anghel.

1 comentariu la “Lovitură de teatru pe scena politică: Se pune la cale o nouă fuziune, sub egida lui Băsescu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *