Pescobar a redeschis Taverna Racilor și s-a filmat alături de şeful ANPC care laudă locația

Horia Constantinescu
Horia Constantinescu / sursa: captură foto

După ce au fost găsite nereguli de ANPC la Taverna Racilor din Herăstrău, în septembrie, situaţia este total diferită în prezent, după redeschiderea restaurantului. Şeful ANPC s-a filmat lăudându-i locația lui Pescobar.

În Restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, inspectorii ANPC au găsit mai multe abateri în septembrie, motiv pentru care s-a decis închiderea localului până când sunt remediate neregulile. De curând, Pescobar și-a redeschis afacerea în Herăstrău și s-a lăudat pe rețelele sociale că terasa sa este plină.

„Bună ziua, dragilor, eu, Pescobar, Paul Nicolau, împreună cu Horia Constantinescu, la noua locație Taverna Racilor, pentru un nou început Taverna Racilor. Eu recunosc că dacă nu erau controalele dânșilor (ANPC, n.r.), nu ajungeam eu să am probabil una dintre cele mai performante bucătării, la momentul actual, din România. Comparabil cu bucătării de lanțuri internaționale pentru că ei vin cu alte bugete, cu alte școli, dar spuneți și dumneavoastră că asta e părerea mea, domnule Horia. Spuneți și părerea dumneavoastră, ca instituție”, a spus Pescobar.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: