Skip to content
Politică

UPDATE Reacție președinte CNCD / Lovitură devastatoare pentru Iohannis: a fost amendat de CNCD

HotNews

UPDATE 16:19

Președintele CNCD, Csaba Asztalos, a reacționat în urma anunțului privind amendarea președintelui Klaus Iohannis. Acesta a afirmat că a votat împotriva sancționării lui Iohannis, având în vedere că cei vizați de declarațiile la care se face referire nu sunt persoane care fac parte din grupuri defavorizate, informează postul de televiziune Digi24.

—–

UPDATE 13:38

Președintele Klaus Iohannis a reacționat în urma deciziei CNCD de a-l amenda pentru declarațiile în care a folosit apelativul „niște penali”. Iohannis a spus că este vorba despre o decizie politică pe care o va contesta în instanță, informează postul de televiziune Digi24.

„E o decizie politică și o voi contesta în instanță”, a declarat președintele.

——

Președintele României, Klauis Iohannis a fost amendat cu suma de 2000 de lei de către CNCD, după ce a folosit într-o conferință de presă apelativul „niște penali”, informează  postul de televiziune Digi24.

 

Revenim cu amănunte.

1 comentariu la “UPDATE Reacție președinte CNCD / Lovitură devastatoare pentru Iohannis: a fost amendat de CNCD

  1. Pe ăsta ar putea să-l ridice poliția de pe stradă și el tot cu „este o decizie politică” ar ține-o. Hai ieși mai repede, că începi să-mi faci mai rău scârbă decât predecesorul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *