Skip to content
Politică

Lovitură dură pentru Dacian Cioloș: Avram Fițiu a demisionat din partidul PLUS

Avram Fițiu a decis să se retragă din Consiliul Național al PLUS, formațiunea condusă de Dacian Cioloș. Biroul Național al partidului a luat act de această hotărâre.

Fițiu a fost numit în Consiliul Național al PLUS chiar de către Cioloș. Numirea a fost aspru criticată și contestată deoarece Fițiu a candidat în trecut la alegerile parlamentare din partea partidului lui Marian Munteanu și s-a remarcat prin criticile sale la adresa unor oameni susținuți de George Soros.

”Cred si am dovezi ca reteaua Soros din intreaga lume (si nu numai) actioneaza in numele corectitudinii politice cu scopuri precise rezultate din filosofia scolii de la Frankfurt (ideologie comunist progresista contruita de Marx si Freud). Aceste scopuri vizeaza construirea unei noi societati, un fel de mix intre capitalism (libertinism in loc de liberalism) si comunism (minoritati in loc de proletari) translatand o ideologie comunista progresista din economie in zona culturala.
Se doreste constructia unei societati egalitariste (vezi experimentul sociopolitic esuat din tarile scandinave) in care echilibrul social s-ar putea realiza eliminind diferentele dintre oameni utilizand un limbaj corect politic ca terminologie (afroamericani si nu negri, romi si nu tigani, LGBT si nu homosexuali si lesbiene, mixare genetica rasiala intre albi si negrii in UE vezi cazul Frantei etc…). O societate comunist progresista precum chibuturile din Israel (vezi literatura specifica precum Le cite du soleil, etc…).

Romania nu a scapat de acest experiment social progresist care este jucat politic in toata Europa (Podemos in Spania, Zorii aurii in Grecia, Pegida in Germania, USR in Romania). In Romania experimentul inceput in 1990 capata alte valente astazi prin activarea retelei sub forma USR (mix antisistem si progresism) in care sunt amestecati oameni cu agenda precisa cu oameni de buna credinta care au cazut in capcana ideologiei antisistem construita pe fundamentul teoriei critice”, scria Avram Fițiu, la acea vreme, scrie b1.

De curând, acesta a publicat pe Facebook mesaje, catalogate drept extremiste, referitoare la acuzații de trădare la adresa președintelui fracez, Emmanuel Macron, în contextul semnării pactului pentru migrație.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *