Skip to content
Politică

Lovitură dură pentru Ludovic Orban: dosarul de înaltă trădare al Vioricăi Dăncilă a fost CLASAT

http://inquamphotos.com

DIICOT a anunţat vineri clasarea cauzei ce o viza pe Viorica Dăncilă şi în care erau cercetate infracţiuni de înaltă trădare, pe motiv că fapta nu există.

Amintim că plângerea era făcută de Ludovic Orban.

Redăm integral comunicatul DIICOT:

Urmare a interesului manifestat de către reprezentanţii mass-media cu privire la cauza penală ce are ca obiect sesizarea formulată de către d-nul Ludovic Orban împotriva d-nei  Dăncilă Vasilica, prim-ministru al Guvernului României, Biroul de informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizat şi Terorism este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Prin ordonanţa din data de 27 septembrie 2018 procurorii DIICOT-Structura Centrală au dispus clasarea cauzei penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înaltă trădare, prev. si ped. de art.398 C.p. rap. la art.394 lit.b C.p., de divulgare a secretului care pericliteaza securitatea națională prev. și ped de art.407 al.1 C.p., de uzurpare a funcției, prev. si ped. de art.300 C.p., de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, prev. si ped. de art.304 C.p. și de prezentarea, cu rea-credinţă, de date inexacte Parlamentului sau Preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului, prev. si ped. de art.8 al.1 lit.b din Legea 115/1999 privind responsabilitatea ministerială, republicată, întrucât faptele nu există.

1 comentariu la “Lovitură dură pentru Ludovic Orban: dosarul de înaltă trădare al Vioricăi Dăncilă a fost CLASAT

  1. Incadrarea juridica corecta a bestialitatilor jandarmeriei este de tentativa de genocid, din fericire cu un singur decedat. Dosarul ar trebui judecat de Tribunalului International pentru crime impotriva umanitatii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *