Skip to content
Politică

Lovitură grea pentru Băsescu. Fostul președinte ar putea fi chemat la audieri

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, ar putea primi o lovitură grea.

Potrivit Antena 3, fostul șef de stat ar putea fi chemat la audieri la Parchetul General, în calitate de suspect, în dosarul de şantaj deschis de senatorul Partidului Social Democrat Gabriela Firea.

În dosarul amintit, s-au solicitat de la Parchetul ICCJ înscrisuri care urmează să sosească. O parte dintre ele au venit deja la instanţă, iar atunci când vor ajunge toate, fostul preşedinte Traian Băsescu ar putea fi chemat pentru audieri, în calitate de suspect, potrivit Antena 3.

Pe 18 aprilie 2014, Parchetul instanţei supreme anunţa că a dispus urmărirea penală pentru şantaj, în urma plângerii formulate de Gabriela Firea împotriva lui Traian Băsescu, la care a fost conexată şi sesizarea parlamentarilor, însă punerea în mişcare a acţiunii penale a fost suspendată, întrucât preşedintele avea la acea vreme imunitate.

Ulterior, senatorul PSD a depus, în 16 aprilie 2014, la Parchetul instanţei supreme, o plângere pe numele lui Traian Băsescu, pentru ameninţare şi şantaj, informează Antena 3.

1 comentariu la “Lovitură grea pentru Băsescu. Fostul președinte ar putea fi chemat la audieri

  1. Ai scapat cum ai scapat chiorule , dar chestia cu ulciorul , de cand vrem sa fii umilit cum ne-ai umilit cu toti parveniti si toti semi-analfabetii tai ..
    Nu-ti doresc decat sa platesti pt fiecare om umiulit de tine si MAFIA pe care ai creat’o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *