Skip to content
Politică

Lovitură grea pentru judecătorul acuzat că a luat mită de 80.000 de euro

Lovitură grea pentru judecătorul acuzat că a luat mită de 80.000 de euro.

Judecătorul Nicuşor Maldea, de la Tribunalul Caraş Severin, a fost arestat preventiv, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, fiind acuzat că a primit 80.000 de euro pentru a admite cererile de intrare în faliment formulate de două firme, potrivit romaniatv.net.

Nicuşor Maldea a fost prezentat, vineri, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Decizia instanţei poate fi contestată la Înalta Curte. Judecătorul de la Tribunalul Caraş Severin a fost audiat, miercuri şi joi, de procurorii DIICOT în dosarul în care este suspectat că a primit 80.000 de euro pentru a admite cererile de intrare în faliment formulate de două societăţi comerciale.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat cererea procurorilor DIICOT pentru arestarea preventivă a judecătorului Nicuşor Maldea. Judecătorul a declarat, miercuri, după ce a fost audiat, că dacă i s-a permis să plece, înseamnă că nu sunt adevărate acuzaţiile.

„Am dat declaraţii în faţa Parchetului, nu vă pot spune mai mult, dar domnul procuror de caz a considerat că pot să plec. Am în continuare calitate de suspect, dar atât”, a spus judecătorul Nicuşor Maldea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *