Skip to content
Politică

Lovitură grea pentru Petre Roman. ANI amenință

Agenția Națională de Integritate amenință din nou Parlamentul cu amenzi, în cazul în care deputații nu vor supune la vot revocarea din funcție a lui Petre Roman, găsit incompatibil în martie, anul trecut.

În acest context, ANI a trimis o scrisoare Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor în care îl anunţă pe Valeriu Zgonea că risca o amendă de până la 2.000 de lei, dacă refuză să supună la vot încetarea mandatului lui Petre Roman, informează Antena3.

Mandatul lui Petre Roman, potrivit ANI, ar fi trebuit să înceteze de anul trecut, din data de 12 martie, dată la care raportul de evaluarea prin care a fost constatată incompatibilitatea a rămas definitiv, pentru că parlamentarul nu a contestat documentul în termenul prevăzut de lege.

ANI susţine că deputatul Petre Roman s-a aflat în stare de incompatibilitate, pentru că a avut calitatea de persoana fizică autorizată în timp ce deţinea mandatul de parlamentar.

Sursă foto ziaruldeiasi.ro

2 comentarii la “Lovitură grea pentru Petre Roman. ANI amenință

  1. La banii si nesimtirea lui Petrica-traseistul, i-ar conveni sa plateasca toate amenzile astea mici doar sa se vada in Parlament si la televiziuni, consultat in diverse treburi, ca si cum ar (mai) sti ceva important. E o relicva comunista, un dinozaur, un profitor la maximum a fostei pozitii de prim-ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *