Skip to content
București Societate

Lovitură pentru Clotilde Armand! Garda de Mediu constată că Romprest respectă legea (DOCUMENT)

Garda de Mediu a constatat, în urma unui control, că Romprest respectă prevederile legale, iar compania cere ajutorul Guvernului şi al Primăriei Capitalei pentru deblocarea situaţiei serviciului de salubritate din Sectorul 1.

Constatările controlului sunt că Romprest a notificat la timp toate autorităţile asupra iminenţei acestei situaţii de blocaj. De asemenea, se confirmă că activitatea Romprest se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale aplicabile, iar autoritatea de control, Garda Naţională de Mediu, nu a dispus sancţiuni asupra operatorului. Aşadat, considerăm că am întreprins toate demersurile legale, iar deblocarea acestei situaţii îi revine Autorităţii contractante prin respectarea obligaţiilor legale„, se arată în adresa Romprest.

1 comentariu la “Lovitură pentru Clotilde Armand! Garda de Mediu constată că Romprest respectă legea (DOCUMENT)

  1. @ La dreptul mediului funcționează pricipiul ,,poluatorul plătește”, ca la autovehicule unde se taxează și la nivelul emisiei de noxe, ? Sunteți de părere că la colectarea gunoiului ar putea să se taxeze și la nivelul cantității de gunoi care se colectează , ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *