Skip to content
Societate

Lovitură pentru Florin Cîţu şi Klaus Iohannis! Acuzaţii fără precedent lansate de un liberal din tabăra Orban

Facebook/IonelDanca

Deputatul demisionar Ionel Dancă, atacă conducerea PNL și îi trimite pe aceștia la statut, amintind faptul că Florin Cîțu nu a avut vechimea necesară pentru a candida la funcțiile pe care le ocupă.

Apropiat al lui Ludovic Orban, Dancă nu l-a uitat nici pe Klaus Iohannis, pe care îl acuză că nu dă doi bani pe respectarea democrației în interiorul PNL, dar nici pe democrația României.

Nu știu ce decizii pregătesc cei care conduc acum PNL dar le spun să citească cu atenție statutul partidului. Politica de alianțe și de coaliție parlamentară sau guvernamentală precum și candidatul pentru funcția de Prim-ministru se aprobă de către Consiliul National al Partidului Național Liberal.

Potrivit art. 86, lit. c) din Statutul PNL, Biroul Politic Național propune Consiliului Național încheierea de alianțe electorale politice precum și politica de coaliție parlamentară sau guvernamentală. Iar Consiliu Național, în temeiul art. 81, lit. q), aprobă alianțele politice și politica de coaliție parlamentară sau guvernamentală.

Sigur, nu mă astept de la unii care nu au avut vechimea necesară in PNL pentru a candida la funcțiile pe care le ocupă acum să cunoască statutul PNL sau să-l respecte.

Din păcate, drama democratiei românești, în acest moment, este că niciunul dintre cei care au preluat ostil puterea de decizie în PNL, de la președintele Klaus Iohannis la noul președinte al partidului până la posibilul candidat de prim-ministru, nu dau doi bani pe respectarea democrației din interiorul Partidului Național Liberal și, implicit, pe democrația din România”, a confluzionat Ionel Dancă pe pagina sa de Facebook.

1 comentariu la “Lovitură pentru Florin Cîţu şi Klaus Iohannis! Acuzaţii fără precedent lansate de un liberal din tabăra Orban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *