Skip to content
Politică

Lovitură pentru judecătorul implicat în dosarul „Prostituție cu eleve”. Ce propune CSM

Judecătorul implicat în dosarul „Prostituție cu eleve” primește o lovitură.

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a propus eliberarea din funcție a judecătorului Aurelian Nicolae Tomus, cercetat de DIICOT Timișoara în dosarul ‘Prostituție cu eleve’, după ce a constatat, marți, neîndeplinită condiția de bună reputație în cazul acestuia, potrivit hotnews.ro.

„Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat neindeplinita conditia de buna reputatie de catre domnul Aurelian Nicolae Tomus, judecator in cadrul Judecatoriei Timisoara si, pe cale de consecinta, a propus eliberarea din functia de judecator a acestuia, in temeiul dispozitiilor art.65 alin.1 lit. i din Legea 303/ 2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare”, se arata intr-un comunicat al CSM.

 

Cinci persoane, intre care un politist, au fost retinute, joi seara, de DIICOT Timisoara, in dosarul de trafic de persoane in care au fost identificate peste 25 de victime minore, in timp ce alti sapte suspecti au fost pusi sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *