Skip to content
Politică

Lovitură pentru liberali. Un lider PNL merge la Gabi Oprea

PNL a primit o lovitură grea. Unul dintre liderii liberali anunță că va pleca spre formațiunea lui Gabriel Oprea, UNPR, odată cu intrarea în vigoare a ordonanței de urgență privind libera migrație a primarilor. 

 

„Pot să vă spun că nu-mi dau demisia din partid, aştept mercato. Nu pot să demisionez acum, că-mi pierd mandatul, aştept mercato cu sufletul la gură, este posibil orice. Dacă acest mercato se legalizează, am un prieten foarte bun printre politicieni, dar şi în afara sferei politice şi va cumpăni foarte mult acel personaj. Nu e din Galaţi, e în Guvern, e şi vicepremier, este domnul Oprea, ca să înlăturăm echivocurile. De aici pornind puteţi să înţelegeţi şi viitoarea mea opţiune pentru ceea ce înseamnă lupta care se va da în noiembrie, pentru că mie îmi place să vorbesc pe şleau. Prietenul meu, domnul Oprea, mă bazez pe sprijinul dumnealui. Nu e vorba ce a făcut până acum pentru mine, ci despre cum mă poate ajuta să-mi duc la îndeplinire proiectele’, a declarat Marius Stan.


‘Despre ordonanţa cu migraţia primarilor eu ar trebui să fiu cel mai bucuros, trebuia să o cer eu, pentru că în doi ani m-a trădat propriul partid, fapt care m-a făcut să mă întreb care e menirea mea: să sufăr să nu fac niciun proiect sau să mă orientez să am majoritate în CL ca să treacă proiectele? Aţi văzut că pe la şedinţe pe plan local nu am mai fost de peste un an. Eu, totuşi, sunt primar ales pe listele USL, compus din PSD, PC şi PNL şi azi, când stăm de vorbă, din Uniune lipseşte un partid, PNL, şi ăla pe jumătate, pentru că a apărut şi PLR, aşa că o eventuală coabitare cu majoritatea din CL este normală, vreau să asigur o continuitate în mandatul meu în privinţa alegătorilor. Am fost ales de cei care au simpatizat cu cele trei partide, şi acum au mai rămas două şi jumătate cred că nu trădez electoratul dacă fac o modificare. Vreau să-mi asigur o independentă şi independentă asta mă face liber de contract’, a spus Stan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *