Skip to content
Politică

UPDATE Lovitură pentru Meleșcanu. PDS, acuzații grave la adresa fostului șef SIE

Lovitură pentru Teodor Meleșcanu. Candidatura la prezidențiale  ar putea fi pusă în pericol după ce Partidul Dreptății Sociale, formațiunea politică care l-a ajutat pe fostul șef al SIE să strângă semnături pentru candidatura la prezidențiale, își retrage sprijinul.

Președintele Partidului Dreptății, Traian Rece, a declarat că Teodor Meleșcanu își pregătea candidatura la prezidențiale de aproximativ două luni.

”Nu ne-am supărat problema este că domnia sa a apelat la serviciile noastre acum două luni de zile când  am fost invitat de domnia sa acasă la dânsul și m-a rugat sa il ajut ca vrea sa intre in cursa pentru prezidentiale. Trebuia să înființăm o Alternativă format din PDS, un alt partid, unul socialist, și cu domnul Dogaru cu alianța pentru sindicate. S-au adunat 150.000 de semnături și dumnealui a pus un avocat care  a făcut niște gafe materiale și la înscrierea alianței a făcut acea gafă și nu s-a mai realizat alianța”, a spus Rece la B1TV.

Deși aveau strânse semnăturile necesare pentru depunerea candidaturii, potrivit liderului PDS, Teodor Meleșcanu a fost nevoit să adune alte semnături ca și candidat independent, având în vedere că Alianța nu a putut fi realizată din punct de vedere juridic.

”A intrat în tensiune (n.r. – Meleșcanu), a acceptat ideea să accepte să candideze ca independent, iar partidul să-l susțină”, a mai spus liderul PDS.

Traian Rece a precizat că PDS a adunat 150.000 de semnături pentru candidatura lui Meleșcanu. În ceea ce privește retragerea susținerii pentru candidatura fostului șef al SIE, președintele PDS a afirmat că a fost deranjat de unele afirmații ale acestuia, în care a catalogat PDS-ul drept un partid extremist de stânga.

„Nu poate să intre într-o campanie mințind o țară întreagă și aruncându-ne pe noi la lada de gunoi. 200.000 de euro am cheltuit din banii mei”, a mai spus Traian Rece.

Totodată, președintele PDS a mai precizat că până în acest moment au existat mai multe întâlniri cu Teodor Meleșcau.

”200.000 de euro am cheltuit din buzunarul meu pentru el pentru că partidul nu are niciun leu. Să fie sănatos și dansul sa isi plateasca toate datorile fata de mine. Prima întâlnire a avut loc acum vreo trei luni”, a mai spus liderul PDS.

2 comentarii la “UPDATE Lovitură pentru Meleșcanu. PDS, acuzații grave la adresa fostului șef SIE

  1. Liderul asta sau ce e el, ori e slab la minte ori doar se face. Pai daca el a strans semnaturile, cum de nu a vazut ca pe liste nu figureaza ca sigla partidul lui ??? Fara sigla sau nume de partid sau alianta era clar pentru oricine ca va fi o candidatura de independent. Numai pentru el nu a fost clar.

    1. nu despre asta era vorba, ci despre faptul ca Melescanu dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta le-a zis astora sa dispara ca el are negocieri cu liberalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *