Skip to content
Politică

Lovitură pentru oamenii lui Băsescu. Vestea lui Dragnea privind campania pentru București

Partidul Social Democrat (PSD) și-a ales, vineri, candidații pentru Primăria Capitalei, dar și pentru primăriile de Sector.

După anunțul făcut, Liviu Dragnea a explicat alegerea PSD, subliniind și faptul că PSD nu face alianță nici cu Mișcarea Populară, nici cu M10, nici cu PNL, ci PSD vrea să facă alianță doar cu UNPR și ALDE.

„Asa cum probabil ati aflat, astazi in Comitetul Executiv am stabilit si am aprobat candidatii pentru sectoarele municipiului si Primaria Generala. Pentru primarie e doamna Gabriela Firea despre care pot spune numai lucruri bune si va avea posibilitatea sa prezinte bucurestenilor care sunt proiectele dumneai si a echipei dumneai sustinute si de PSD. La Sectorul 1, candidatul nostru va fi Tudorache, la Sectorul 2 vom merge in alegeri pe liste commune cu domnul Ontanu. La Sectorul 3, PSD merge cu Liviu Negoita, primarul in functie, se pare ca e cel mai performant Sector. La Sectorul 4, domnul Daniel Baluta, Sectorul 5 Daniel Florea, si la Sectorul 6 cu Gabriel Mutu. Interesul nostru a fost care sunt cele mai bune metode pentru ca in Consiliul general sa putem face majoritate PSD-UNPR-ALDE. Vreau sa fac o precizare importanta – PSD nu face alianta nici cu PMP, nici cu M10, nici cu PNL, PSD vrea sa faca cu ALDE si UNPR. Din toate analizele, cea mai buna variant e ca si PSD, si ALDE, si UNPR sa aiba candidaturi separate pentru consilieri generali. ALDE urmeaza sa se hotarasca, probabil vor pune candidat. Relatiile noastre raman aceleasi, in tara discutiile raman deschise, iar in Parlament colaborarea va fi la fel de buna, sper chiar si mai buna fata de ultima perioada. (…) Am facut analize care nu am vrut sa fie publice. Unele au fost date pe surse trunchiat. Ele ne-au condus la aceste decizii.”, a declarat Liviu Dragnea.

Totodată, Liviu Dragnea a explicat de ce nu a fost prezent la această întâlnire Robert Negoiță.

„Robert Negoita a plecat intr-o intalnire externa, a fost nevoit, a fost programata de mult timp. Robert Negoita este parte importanta din echipa noastra. Colegilor mei, Tudorache, Baluta, Mutu si Daniel Florea le-am transmis ca e important ca in aceasta perioada sa studieze ce s-a intamplat in Sectorul 2 si 3”, a explicat Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *