Skip to content
Politică

Lovitură pentru Piedone! A fost din nou trimis în judecată

www.nineoclock.ro

Fostul primar al Sectorului 4 a fost trimis în judecată după ce procurorii anticorupție au adunat dovezi că acesta s-a aflat în conflict de interese atunci când a semnat mai multe autorizații pentru firmele copiilor săi.

În calitate de primar al Sectorului 4 Bucureşti, inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone, în perioada 2013 – 2014, a semnat acorduri şi autorizaţii de funcţionare pentru SC G.T.E. SRL, având ca obiect principal de activitate restaurante, societate la care numiţii P.V. şi P.A.M., copiii acestuia, rude de gradul I, deţin calitatea de asociat şi funcţia de administrator, şi în urma obţinerii cărora unitatea a început/ şi-a desfăşurat activitatea comercială, scrie libertatea.ro.

Totodată, în aceeași calitate, inculpatul, în perioada 2013- 2015, a semnat pentru SC S.T.K. SRL, având ca obiect principal de activitate alte activităţi recreative şi distractive, două acorduri de funcţionare pentru punctul de lucru din Parcul Lumea Copiilor, zona karturi, sector 4 Bucureşti, societate la care  numitul P.V. (fiul acestuia)  deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator, şi în urma cărora unitatea a început/ şi-a desfăşurat activitatea comercială.

De asemenea, în calitate de primar al Sectorului 4 Bucureşti, inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone a semnat, în anul 2015, acordul de funcţionare pentru un punct de lucru din București al SC C. SRL, având ca obiect principal de activitate comerţ cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie şi produselor zaharoase, în magazine specializate, societate la care numita P.A.M.( fiica acestuia) deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator, şi în urma cărora unitatea a început desfăşurarea activităţii comerciale.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Sectorului 4 București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *