Skip to content
Politică

Lovitură pentru Sebastian Ghiță. Ce îi coace Fiscul

Încă o lovitură pentru omul de afaceri Sebastian Ghită.

Astfel, în contul unor datorii ale postului de televiziune România Tv, nouă apartamente din Ploiești aparținând firmei Asesoft Technologies, înființată de afacerist, vor fi scoase la vânzare pentru recuperarea restanțelor, informează realitatea.net.

Imobilele ar fi înscrise ca garanție ipotecară pentru anumite eșalonări la plată ale unor datorii nerespectate în totalitate.

Apartamentele sunt situate în centrul municipiului Ploiești, au câte trei și patru camere și vor fi scoase la vânzare prin licitație la prețuri cuprinse între 379.040 lei exclusiv TVA și 555.250 lei exclusiv TVA, suma totală pe care Fiscul speră să o obțină din vânzarea acestor imobile ridicându-se la 4,1 milioane lei (aproximativ un milion de euro).

În evidența Ministerului Finanțelor, compania RTV Satellite Net figurează cu datorii totale de 8,8 milioane lei, în principal din TVA și impozitul pe venitul din salarii, fiind anunțată începerea procedurii de executare silită.

Firma Asesoft Technologies este administrată de către Vlad Dumitru Iacobescu, prezentat în presă ca fiind fratele lui Alexandru Iacobescu, directorul general al televiziunii de știri România TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *