Skip to content
Politică

Lovitură sub centură! Întoarcerea baronului Felix Stroe

cntews.ro
" "

Speriat că PSD pierde Consiliul Judeţean Constanţa și că va fi schimbat de la șefia profitabilei regii de apă și canal, Felix Stroe revine pe cai mari. Preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a PSD a fost desemnat, vineri seara, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), decizia fiind luată prin vot de Biroul Permanent Judeţean, potrivit unui comunicat de presă.

Biroul Permanent Judeţean al Organizaţiei PSD Constanţa s-a întrunit vineri 14 august, în prezenţa majorităţii covârşitoare a primarilor partidului din judeţul Constanţa. La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a fost desemnat Felix Stroe, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa„, informează comunicatul de presă.

Felix Stroe a declarat că schimbarea pe ultima sută de metri a candidaturii nu a fost „cu sânge pe pereţi” şi nici nu a fost dictată de la „centru”. El a declarat pentru Ziua de Constanţa că votul majoritar al colegilor din biroul politic judeţean şi al colegilor primari îl onorează şi îl obligă să câştige alegerile în judeţ. Potrivit acestuia, candidatura sa urmează să fie validată de Consiliul Executiv Naţional.

Iniţial, candidat la această funcţie fusese desemnat actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanta, Marius Horia Ţuţuianu, ale cărui panouri electorale cu sigla PSD au şi împânzit oraşul, nefiind oferită însă nicio explicaţie pentru schimbarea candidatului.

Principalul contracandidat al lui Felix Stroe pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa este liberalul Mihai Lupu, fost deputat şi preşedinte al Oil Terminal.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *