PSnews

Recent

Lovitura zilei: Iohannis NU îi cere demisia lui Dragnea după dosarul Tel Drum

Citiți în cele ce urmează despre lovitura zilei: președintele Klaus Iohannis NU îi cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților după dosarul Tel Drum.

Situația este cu atât mai surprinzătoare, cu cât în alte cazuri – a se vedea Victor Ponta – Iohannis a fost prompt în a cere demisia celui vizat de un dosar penal sau altul, chiar dacă speța era abia la început (în faza urmăririi penale).

Iată ce a declarat marți la amiază Mădălina Pușcalău-Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt a Administrației Prezidențiale:

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, își dorește o justiție independentă și puternică. Beneficiarul unei justiții independente și puternice este societatea” au fost primele cuvinte ale reprezentantei Palatului Cotroceni.

Întrebată dacă a existat vreo discuție telefonică între Iohannis și Dragnea, Dobrovolschi a oferit un răspuns evaziv: „Nu voi face precizări suplimentare în legătură cu acest subiect. Dacă ar fi existat o discuție oficială, cu siguranță aceasta ar fi existat pe agenda publică și v-ar fi fost comunicată”.

Solicitată să comenteze acuzațiile de luni seară ale lui Liviu Dragnea (potrivit cărora Klaus Iohannis este președintele așa-numitului „Stat Paralel”0, Mădălina Dobrovolschi a replicat: „În România nu există un stat paralel – această formulă este o invenție a celor care au probleme cu justiția”.

„Un beneficiar real al unui sistem sănătos – atunci când vorbim despre stat de drept și justiție independentă – nu poate fi decât societatea”, a mai zis Dobrovolschi.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi