Lucian Bode: Avem nevoie de un scor politic bun pentru ca acest scor să fie o cărămidă pusă în luptele electorale

Sursa: Twitter

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirmă că partidul are nevoie de ”un scor politic bun” la alegerile de duminică pentru a fi ”o cărămidă pusă în luptele electorale care vor urma în septembrie şi în decembrie”. El susţine că PNL este ”puternic şi revigorat” pentru că este unit, iar semnalul unităţii a fost dat de Nicolae Ciucă. ”Nu vrem să fim la guvernare într-un raport de subordonare, nu vrem să fim forţa mai mică sau echipa a doua, a treia, ci vrem să fim principalul partid pentru a putea impune viziunea de dezvoltare”, adaugă Bode.

Bode a afirmat, marţi seară, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL din judeţul Arad, că partidul şi-a propus să obţină un scor politic ”cât mai mare” la alegerile de duminică.

”Avem nevoie de un scor politic bun pentru ca acest scor să fie o cărămidă pusă în luptele electorale care vor urma în septembrie şi în decembrie 2024. PNL va fi la guvernare şi după 2024 dacă reuşim să ne atingem obiectivele electorale duminică, 9 iunie, şi mai cu seamă în 15 şi în 29 septembrie. Azi PNL este puternic şi revigorat, pentru un motiv foarte simplu, dragii mei: pentru că este unit. Semnalul unităţii în PNL a pornit de la Nicolae Ciucă”, a declarat el.

El a subliniat că PNL va da preşedintele ţării, pe Nicolae Ciucă.

”Nu vrem să fim la guvernare într-un raport de subordonare, nu vrem să fim forţa mai mică sau echipa a doua, a treia, ci vrem să fim principalul partid pentru a putea impune viziunea de dezvoltare. În patru ani de guvernare am arătat că putem face lucrurile în alt mod, am dovedit că suntem o echipă şi că avem viziune. Am reuşit până şi pe socialişti să-i convingem să treacă de la o economie bazată pe consum la o economie bazată pe stimularea investiţiilor”, a adăugat Bode.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: