Skip to content
Politică

Lucian Bode cere scuze jurnalistelor agresate la Congresul PNL şi anunţă că s-a demarat o anchetă, iar cei vinovaţi ”vor plăti”

Inquam Photos / Silviu Filip

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a cerut scuze, marţi, jurnalistelor care au fost agresate la Congresul PNL şi afirmă că cei vinovaţi ”vor plăti”. Ministrul susţine, însă, că nu a văzut incidentul în care a fost implicată o jurnalistă de la Pro Tv, deşi a văzut momentul în care aceasta a intrat în zona unde se vota.

”Vreau să-mi cer scuze faţă de dumneavoastră pentru comportamentul iresponsabil pe care le-au avut colegi de-ai mei din PNL faţă de două colege. Poliţia Capitalei a luat legătura cu colegele, declanşăm o anchetă şi cei vinovaţi vor plăti”, a declarat, marţi, ministrul de INterne.

Acesta susţine că a văzut jurnaliştii care au intrat în zona în care nu se vota, dar nu şi momentul agresiunii.

Pe 25 septembrie, la congresul Partidului Naţional Liberal (PNL), două jurnaliste, Iulia Gârbacea, reporter ProTV, şi Mădălina Mihalache, reporter Antena 3, au fost bruscate de câţiva membri liberali prezenţi la Congres, pe motivul că aveau voie să filmeze.

Iulia Gârbacea a scris pe Facebook că, în timp ce filma, un reprezentant al ”echipei câştigătoare” i-a smuls telefonul din mână şi l-a trântit.

Ea a precizat că lideri liberali, între care Robert Sighiartău, Lucian Bode şi Dan Motreanu, au întors spatele, fără să intervină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *