Skip to content
" "
Economie Politică Societate

Lucian Bode: Cuc, du-te acasă! E incalificabil la ce pot recurge acești guvernanţi eșuati şi demişi

ZTV.ro

Deputatul PNL Lucian Bode critică ultimele acţiuni ale ministrului transporturilor, Răzvan Cuc, preocupat de restructurarea CNAIR pe ultima sută de metri a mandatului său, fără însă să precizeze că vrea să-şi instaleze favoriţii în Consiliul de Administraţie al companiei.

“Este cel puțin ciudată, chiar suspectă hărnicia care la apucat pe dl Cuc, acum după ce Guvernul a fost demis.

" "

Văd că vorbește despre restructurarea CNAIR prin desființarea a zeci de posturi de conducere, dar nu suflă o vorbă despre cei pe care dorește să-i instaleze pentru 4 ani în consiliul de administrație al CNAIR”, a scris Lucian Bode.

Deputatul PNL consideră că este necesar un audit la toate companiile din domeniul transporturilor:

Văd că-l preocupă bagajele călătorilor pasageri prin aeroportul Otopeni, ceea ce nu-i un lucru rău, dar nu suflă o vorbă despre situația dramatică în care se află compania Tarom. Ca să nu mai spun despre cohortele de sinecucuriști cu care PSD a populat Tarom, CNAB și alte companii de stat.

Îi transmit dlui Cuc și celor vizați că toate aceste practici o să înceteze imediat ce un Guvern PNL va fi învestit de către parlament.

Categoric, realizarea unui audit extern la toate instituțiile și companiile din domeniul transporturilor este absolut necesar”.

Autostrada Ploieşti – Braşov este considerată un obiectiv strategic pentru guvernarea PNL, mai spune Lucian Bode.

În ceea ce privește intenția de a semna un contract în ppp pentru realizarea autostrazii Ploiesti /Brașov, personal cred că este o funigena aruncată cu scopul de a acoperi alte contracte pentru care exercită presiuni de neimaginat asupra unor directori de companii pentru a le semna. Bineînteles că oameni cu mintea la ei refuza să semneze, alții s-au îmbolnăvit și au intrat în concediu medical. Este incalificabil la ce pot recurge acești guvernanți eșuati și demiși.

Autostrada Ploiești / Brașov este un obiectiv strategic pt guvernarea PNL, iar soluția de finanțare cea mai la îndemână este finanțarea europeană.

Mesajul meu pentru cel dl ministru este unul foarte simplu: CUC, DU-TE ACASĂ!”, a mai scris deputatul.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *