Skip to content
Politică

Lucian Bode, despre moțiunea cu care candidează Nicolae Ciucă la șefia PNL: Adună toată determinarea și voința noastră de a consolida viitorul PNL și al României

Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Secretarul general interimar al PNL, Lucian Bode, susține că moțiunea politică „Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”, cu care candidează Nicolae Ciucă la președinția partidului, adună toată determinarea și voința liberalilor de a consolida viitorul formațiunii și al țării.

„«Uniți pentru o Românie stabilă și puternică» este moțiunea politică depusă astăzi de premierul Nicolae Ciucă prin care își anunță candidatura la Președinția PNL. Este moțiunea care adună toată determinarea și voința noastră de a consolida viitorul Partidului Național Liberal și al României. Destinul PNL este strâns legat de modernizarea și dezvoltarea României”, a scris liberalul, miercuri, pe Facebook.

Lucian Bode consieră că liberalii au „de reclădit un partid” și o pot face „cu un leadership serios și echilibrat”. „Acest proiect politic pleacă de la principiile și valorile liberale și pune în centrul preocupărilor cetățeanul , apărarea drepturilor si libertăților fundamentale, garantarea proprietății private, încurajarea investițiilor dar mai ales oferă siguranță și încredere în viitor.

Mesajul este unul puternic și de coeziune pentru că anul 2024 trebuie să ne găsească uniți și performanți la guvernare! Avem de reclădit un partid și o putem face cu un leadership serios și echilibrat. E nevoie de toți membrii pentru această muncă de reconstrucție și am încredere că PNL are această putere. De la bază până la vârf!”, a conchis Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *