Lucian Bode: Ce se întâmplă în București este o adevărată calamitate generată de un primar deconectat

Sursa foto: Lucian Bode

Lucian Bode i-a îndemnat pe liberalii de la PNL Sector 4 să lupte cu putere şi atunci „vom avea rezultatele dorite”. Secretarul general al PNL a adăugat că „dreapta în Bucureşti este Partidul Naţional Liberal şi vom dovedi asta aşa cum facem şi în alte oraşe din România conduse de liberali.

„Este nevoie de echipe profesioniste  in primăriile de sector si in Consiliul General. Luptaţi cu putere si vom avea rezultatele dorite. Dreapta în Bucureşti este PNL şi vom dovedi asta, aşa cum facem şi în alte oraşe din România conduse de liberali. Avem viziune, soluţii şi priceperea să dezvoltăm şi cel mai mare oraş din România care este capitala Bucureşti. Sunt sigur că bucureştenii vor înţelege asta şi ne vor acorda votul în 9 iunie. E greu să-ţi imaginezi că un oraş ca Bucureştiul va mai trece încă 4 ani prin experimente nefericite cu primari pe bîlci sau complet aerieni. Voi vom veni cu alternativa cea mai serioasă şi cu o înţelegere aprofundată a nevoilor cetăţenilor”, a afirmat Lucian Bode, luni la Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4.

El le-a transmis liberalilor de la filiala Sector 4 că „următoarele două luni sunt luni de foc în care trebuie să ajungem la cât mai mulţi cetăţeni cu mesajul liberal, axat pe construcţie,axat pe seriozitate”.

„Toată lumea politică se uită la Bucureşti. Ce se întâmplă în alegerile de la Bucureşti, iar rezultatele de aici vor fi, poate, cele mai comentate şi vor avea cel mai mare impact. Asta şi datorită numărului mare de voturi pe care le aduce Capitala. Luptaţi pentru un rezultat bun pentru majorităţi în Consiliul General şi la sectoare şi astfel vom fi forţa politică care se poziţionează cel mai bine pentru viitoarele scrutine. electorale ale acestui an. Rezultatele de pe 9 iunie vor fi baza pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare. Partidul Naţional Liberal are nevoie de aceste victorii pentru a continua guvernarea şi pentru dezvoltarea României pe mai departe. Dragi colegi şi prieteni vreau să vă asigur pe toată susţinerea noastră, iar Ionuţ are capacitatea şi experienţa necesară pentru a conduce această filială. Succes, Ionuţ (Stroe – n.r.), ţie şi echipei tale, tuturor candidaţi lor la alegerile locale care vor urma”, a conchis Bode.

Totodată, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a făcut și el câteva declarații la Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4.

„Mi-a plăcut așa mult afirmația asta „sunt cel mai liberal primar din PSD”. Politica se face dintre oamenii, cu oameni și pentru oameni. PNL în alianță cu PSD vor face politică și vor îndeplini actul administrativ pentru oameni.

Ddacă ne uităm la primăria sectorului 4, avem atunci un model consacrat, așadar Bucurestiul are nevoie de un medic, trebuie să facem Bucurestiul bine. Mesajul meu pentru bucuresteni, Bucureștiul poate fi făcut bine doar de un medic. Vă rog sa le vorbiți oamenilor să înțeleagă ca am decis aceasta alianță pe baza unei activități care a asigurat o buna guvernare, acestea sunt elementele de bază, știu ca deja devine plictisitor, este respinsă această sintagmă a stabilității, a echilibrului, dar în momente de instabilitate am înțeles că despre asta trebuie să vorbim și să asigurăm când vine vorba de România.

Nu am realizat acest construct pentru a duce în derizoriu importantă celorlalte partide. Nu poate exista democrație fără opoziție. Doar așa am putut sa gestionam toate situațiile, crizele cu care ne-am confruntat. Oamenii trebuie să vadă în acest context, exact aceasta disponibilitate de empatie, de soluție pentru a rezolva problemele oamenilor în momente deosebit de grele”, a spus Ciucă.

În același timp, Rareș Bogdan a făcut și el câteva remarci.

„Vreau să le explic românilor de ce trebuie să te întorci în țară. Lucrurile s-au schimbat. infrastructură, gaz, datorită administraților librale. Să țineți minte: astăzi, în Londra, în Paris, în Roma, Madrid, Bruxelles, șansele să circuli dacă ești doamnă fără să ai fiori reci pe spate, oameni buni.. În România acest lucru nu se întâmplă. Nu e puțin lucru siguranța fiecăruia dintre noi”, a spus Rareș Bogdan.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: