Skip to content
Politică

Lucian Bode, după ce Diana Șoșoacă a acuzat că a fost bruscată la Institutul ”Marius Nasta”: „S-a împiedicat sau de ce?”

Facebook/LucianBode

Diana Șoșoacă și-a făcut simțită prezența și la Institutul ”Marius Nasta”, acolo unde un incident i-a speriat pe angajați și pacienți deopotrivă. Senatoarea a zbierat la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și a luat-o la rost pe Beatrice Mahler, managerul institutului. Ea a acuzat și că bodyguarzii au bruscat-o și au vrut să o împiedice să intre în curtea spitalului. Ca să-i convingă să o lase, o țipat că ea e parlamentar.

„Cum îți permiți să stai în fața mea? Dă-te la o parte! Îți dau cuvântul meu de onoare că veți plăti ceea ce trebuie să plătească un om care se opune unui demnitar! Ce ați ajuns voi bodyguarzii?? Să morâi oameni pe străzi?? Este lipsa de educație juridică, lipsa de respect față de un demnitar! Este un ordin dat de mai marii României împotriva unui demnitar!”, a tunat Șoșoacă în fața bodyguarzilor.

Întrebat, luni, despre acuzațiile senatoarei cum că a fost bruscată, liberalul Lucian Bode, ministrul de Interne, a răspuns ușor amuzat: „S-a împiedicat sau de ce?”.

Ce a făcut Diana Șoșoacă la Institutul ”Marius Nasta”

Duminică seară, un generator de la unitatea mobilă ATI a Institutul ”Marius Nasta” din București a început să degaje fum. A fost solicitată intervenția pompierilor, dar nu s-a produs niciun incendiu. Pacienții COVID-19 care primeau îngrijiri acolo au fost mutați în spital.

La fața locului a ajuns și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru a evalua situația. Bineînțeles,a fost prezentă și Beatrice Mahler, managerul spitalului.

La un moment dat și-a făcut apariția și senatoarea Diana Șoșoacă, recent exclusă din AUR. După ce în weekend a mers la minerii protestatari din Valea Jiului, cărora le-a ținut discursuri despre „fasciști” și „criminalii economici” de la guvernare, ea a ajuns la ”Marius Nasta”, unde a zbierat la Voiculescu și a luat-o la rost pe Mahler. N-a catadicsit nici măcar să-și pună o mască de protecție pe față, mai ales că era și într-un spital.

A urlat la bodyguarzii de la intrare, cărora le-a fluturat, metaforic vorbind, legitimația de parlamentar în față, apoi a țipat la ministru: „Câți oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă dați demisia? Spuneți! Sunteți pentru a doua oară ministru al sănătății! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteți numit!”.

Nici managerul spitalului n-a scăpat. De o eleganță desăvârșită, însă, Mahler a vorbit cu Șoșoacă, a lămurit-o în legătură cu incidentul petrecut, chiar i-a cerut scuze pentru atitudinea bodyguarzilor de la intrare și a invitat-o să vadă situaţia de la secţia mobilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *