Skip to content
Politică

Lucian Bode, după întâlnirea premierului Ciucă cu liberalii din Alba: Vom continua să guvernăm bine și înțelept România

Facebook

Ministrul de Interne şi şeful liberalilor din judeţul Alba, Lucian Bode, se declară optimist privind şansele României de a depăşi crizele multiple prin care trece mai ales continentul european, în special din cauza invaziei Rusiei în Ucraina.

Împreună cu președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă și cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, am participat astăzi la o întâlnire cu aleșii locali PNL din Alba, pe care i-am asigurat de tot sprijinul meu în implementarea proiectelor de care au nevoie comunitățile locale pe care le administrează.

Fie că este vorba de proiecte finanțate prin PNRR, fonduri europene sau prin Anghel Saligny, este vital să colaborăm și să ne mobilizăm pentru a le implementa cât mai rapid. Atunci când suntem la guvernare, obiectivul nostru este acela de a construi!

Adevărul este că fără sprijinul primarilor, președinților de consilii județene, aleșilor locali și județeni, guvernarea liberală nu ar fi reușit să treacă cu bine România prin multiplele crize pe care le-am traversat: pandemia, criza energetică și, evident, conflictul militar de la granițele țării noastre.

Vă asigur că, împreună, vom depăși și efectele nocive ale războiului declanșat de Rusia în Ucraina. Vom continua să guvernăm bine și înțelept România și vom asigura stabilitate în aceste vremuri tulburi.

Mărturisesc că aștept cu nerăbdare Liga Aleșilor Locali care va avea loc în 26 mai, la Poiana Brașov, pentru că, în sfârșit, contextul pandemic ne permite să ne întâlnim față în față, într-un format mai extins și avem primari cu care ne mândrim.

Am transmis aleșilor locali liberali din județul Alba că PNL trebuie să fie partidul dreptei unite și sunt convins că la cei 147 de ani de istorie pe care îi are PNL se vor adăuga încă atât!„, a scris Lucian Bode pe Facebook.

 

1 comentariu la “Lucian Bode, după întâlnirea premierului Ciucă cu liberalii din Alba: Vom continua să guvernăm bine și înțelept România

  1. @ Adică vă închipuiți că Bode e de la Sălajul cu Grădina Zmeilor, că lupă pentru reabilitarea zmeilor și conduce ,,înțelept”, ca „zmeurenii”, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *