Skip to content
Politică

Lucian Bode: MAI a transmis CNSU un set de propuneri privind măsurile de relaxare

Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, vineri, la Cluj, că ministerul pe care îl conduce a transmis Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă un set de propuneri privind măsurile de relaxare, anunţate şi de preşedintele Klaus Iohannis.

„Cred că trebuie să oferim românilor perspective clare cu privire la măsurile de relaxare. Noi, MAI, am transmis un set de propuneri şi cu siguranţă astăzi, în şedinţa CNSU, aceste propuneri vor fi luate în dezbatere, în discuţie, şi mai târziu, în şedinţa de Guvern programată pentru această seară, la ora 20,30, vor fi adoptate. (…) Vom lua în discuţie în CNSU câteva măsuri de relaxare graduală, atât în spaţiile închise, cât şi în spaţiile deschise”, a spus Lucian Bode, într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Vineri dimineaţă, ministrul Bode a fost prezent, alături de Ludovic Orban, la Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, cu ocazia prezentării noilor echipamente de securitate ale aeroportului, achiziţionate prin două proiecte finanţate din fonduri europene.

1 comentariu la “Lucian Bode: MAI a transmis CNSU un set de propuneri privind măsurile de relaxare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *