Skip to content
Economie

Lucian Bode: Nu s-a pus problema în nicio ședință a coaliției să venim cu taxe, impozite noi

Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat marţi că în nicio ședință a coaliției nu s-a pus problema să fie introduse taxe sau impozite noi.

„Așa cum bine știți, ultimele discuții pe seama taxelor, impozitelor și sprijinului acordat românilor, companiilor, mediului de afaceri s-au desfășurat aici, la Parlament, și au fost prezentate public măsurile pe care Guvernul le-a luat. Acum noi urmează să venim cu proiecte de acte normative să putem să implementăm aceste decizii ale coaliției. Nu s-a pus problema în nicio ședință a coaliției să venim cu taxe, impozite noi”, a declarat liberalul, marți, la Parlament. Fiecare măsură decisă de coaliție „a fost fundamentată”, susține Lucian Bode.

„Guvernul are obligația să găsească resurse pentru a acoperi toate cheltuielile pe care le are statul. Ați văzut acest pachet de 17,5 miliarde. Sigur că sunt cheltuieli foarte, foarte mari și pe zona de investiții, am depășit pentru prima dată 7% din PIB alocat investițiilor după mai mult de 10 ani (…). Fiecare măsură a fost fundamentată, a fost prezentată pe rând fiecare în coaliție”, a adăugat ministrul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *