Lucian Bode: PNL se opune oricăror promisiuni deşarte şi cadouri otrăvite

Lucian Bode
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / SABIN CIRSTOVEANU

Secretatul general al PNL, Lucian Bode, a declarat sâmbătă la Şcoala de Vară a seniorilor liberali că aceştia ştiu că cel mai mare aliat al pensionarilor şi cel mai mare contributor al sistemului de pensii este întreprinzătorul privat, care merită să fie sprijinit, nicidecum pedepsit. PNL se opune oricăror promisiuni deşarte şi cadouri otrăvite, vehiculate de cei care doresc să obţină cu orice preţ un profit electoral pe spatele categoriile sociale vulnerabile, a mai spus Bode.

„Am avut plăcerea de a participa la deschiderea lucrărilor Şcolii de Vară a Organizaţiei Seniorilor din PNL, unul dintre pilonii importanţi ai partidului, cu o contribuţie esenţială la viziunea, activitatea şi politicile liberale. Problemele vârstnicilor ocupă un loc relevant în agenda de priorităţi a PNL. Drept dovadă, în guvernările liberale din ultimii trei ani, pensiile au fost crescute de trei ori”, spune secretarul general al PNL într-o postare pe Facebook.

Lucian Bode arată că ”abordarea guvernărilor PNL a fost mereu una integratoare, în care solidaritatea cu cei vulnerabili şi susţinerea mediului de afaceri se completează reciproc”.

”Seniorii liberali ştiu că cel mai mare aliat al pensionarilor şi cel mai mare contributor al sistemului de pensii este întreprinzătorul privat, care merită să fie sprijinit, nicidecum pedepsit. Le-am cerut seniorilor liberali să se implice în relaţionarea partidului cu cetăţenii de vârsta a treia, care trebuie să cunoască adevărul: PNL se opune oricăror promisiuni deşarte şi cadouri otrăvite, vehiculate de cei care doresc să obţină cu orice preţ un profit electoral pe spatele categoriile sociale vulnerabile”, mai scrie Bode pe Facebook.

”Le mulţumesc celor mai experimentaţi şi înţelepţi membri ai partidului nostru pentru forţa şi implicarea pe care au manifestat-o în perioada lor activă. Graţie lor, PNL este, de decenii, un partid puternic care astăzi poate asigura stabilitatea guvernării şi a ţării.”, a arătat secretarul general al Partidului Naţional Liberal, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor Lucian Bode.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: