Skip to content
Politică

Lucian Bode, propus la Transporturi, anunță că tronsonul de metrou Drumul Taberei – Eroilor nu va putea fi recepţionat în acest an

Ministrul propus pentru Transporturi şi Comunicaţii, Lucian Bode, a afirmat, miercuri, în cadrul audierilor din Parlament, că tronsonul de metrou Drumul Taberei – Eroilor, de pe Magistrala 5, nu va putea fi recepţionat în acest an.

Licitaţiile la tronsonul respectiv au început în 2008, iar lucrările în 2012. Termenul de finalizare era programat pentru decembrie 2019, cu o întârziere de 4 ani faţă de data iniţială.

Miercuri, în cadrul audierilor din Parlament, Bode a precizat că finalizarea acestui proiect în acest an nu este posibilă.

”Îmi asumăm finalizarea tronsonului Drumul Taberei – Eroilor. Însă, din păcate, la cum arată situaţia acum, acest proiect nu va putea fi recepţionat în 2019″, a spus Lucian Bode, potrivit news.ro

El a subliniat că, printre obiectivele majore în domeniul transporturilor, asumate şi de el, se numără autostrăzile Sibiu-Piteşti şi Comarnic-Braşov.

În plus, Bode şi-a propus modernizarea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), dar şi redresarea companiei Tarom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *