Skip to content
Politică

Lucian Bode spune că liberalii din Regiunea de Nord-Vest sunt o forţă politică: Priceperea lor ne dă încredere

Inquam Photos / George Călin

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirmă, joi seară, că liberalii din Regiunea de Nord-Vest sunt o forţă politică, iar ”brandul succesulului administratiilor liberale trebuie convertit în capital politic puternic pentru PNL”. ”Doar împreună prin seriozitate şi multă muncă vom fi convingători”, a transmis Bode, în perspectiva anului electoral 2024.

”Liberalii din Regiunea de Nord-Vest sunt o forţă politică! Întâlnirea cu filialele liberale din cele 6 judeţe din Regiunea de Nord-Vest a fost un bun prilej de a analiza potenţialul lor în perspectiva anului 2024”, a transmis, joi seară, Lucian Bode, pe pagina de Facebook.

Acesta afirmă că s-a aflat alături de prieteni cu care a dat ”multe bătălii politice”.

”Am dus campanii grele şi am dat în anul 2020 un puternic semnal politic al schimbării, dar şi de mobilizare pentru multe alte filiale din ţară, că se poate. Nord-Vestul liberal este un brand şi are reputaţia celor mai performante administraţii publice locale din România. Priceperea echipelor liberale din aceste judeţe, a primarilor şi consilierilor locali şi judeţeni ne dă încredere că proiectul liberal îşi va urma cu succes drumul”, a mai transmis secretarul general al liberalilor.

Potrivit acestuia, cu PNl în coaliţia de guvernare, ”legătura dintre local şi central trebuie să fie puternică”.

”Doar împreună prin seriozitate şi multă muncă vom fi convingători. Încrederea cetăţenilor se câştigă greu, dar avem multe exemple de administraţii liberale care au demonstrat că doar cu proiecte gândite pentru comunitate ajungi la oameni. Am încredere că echipele liberale din această regiune vor performa în continuare. Datoria noastră este să menţinem solidaritatea politică şi umană”, a mai afirmat ministrul de Interne.

Acesta apreciază că existră ”un brand al succesulului administratiilor liberale care trebuie convertit în capital politic puternic pentru PNL”.

”Este un obiectiv in jurul căruia trebuie să fim uniţi, un act de solidaritate pentru a avea o guvernare PNL mai solidă, cu un suport şi mai mare pentru dezvoltarea locală şi regională”, a mai afirmat Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *