Lucian Bode: Voi continua să inițiez și să sprijin proiectele de dezvoltare pentru Sălaj

sursa: facebook/ PNL Sălaj

Secretarul general al PNL, Lucian Bode a transmis un mesaj de mulțumire și angajament sălăjenilor, evidențiind realizările sale în ultimii patru ani de mandat. Într-o postare pe pagina de Facebook a PNL Sălaj, Bode a subliniat provocările întâmpinate, precum pandemia COVID-19 și conflictele internaționale, și importanța muncii depuse pentru creșterea siguranței comunităților.

„Dragi sălăjeni,
În decembrie 2020, cu votul dumneavoastră, am început cel de-al patrulea mandat de deputat în Parlamentul României. Mi-ați acordat o mare responsabilitate și onoare. Din decembrie 2020, pentru doi ani și jumătate am fost ministru al Afacerilor Interne, iar din iunie 2023 sunt vicepreședinte al Camerei Deputaților.
Ultimii patru ani în serviciul dumneavoastră au fost plini de provocări, dar toate acestea au fost depășite prin implicare și multă muncă centrată pe construcție și dezvoltare!
Mi-am asumat preluarea mandatului de ministru al Afacerilor Interne într-un moment greu, când contextul național și internațional nu era deloc ușor. Au fost multiple provocări cu care, la scară istorică, nu ne-am mai întâlnit de multe decenii, precum criza sanitară Covid-19 și războiul de lângă frontierele țării. Munca depusă a fost una complexă. Să nu uităm că este vorba despre un minister cu vizibilitate foarte mare, față de care cetățenii au așteptări uriașe, fiind în joc siguranța și protecția fiecăruia. Nu greșesc dacă spun că MAI este cel mai important minister pe timp de pace.
Fără a emite pretenția că totul a fost perfect, pot spune că am adus mai multă siguranță și protecție pentru oameni și pentru comunități. Am făcut asta prin proiecte de lege, măsuri administrative, investiții și proiecte de modernizare ori de dezvoltare instituțională, iar rezultatele au fost vizibile și concrete.
Totuși, nimic din toate astea nu ar fi fost posibil fără sprijinul celor cu care am lucrat și, mai ales, fără susținerea pe care mi-ați acordat-o. Legătura mea cu județul Sălaj este una puternică, pentru că aici m-am născut, am crescut, m-am format și mi-am întemeiat familia. Mai presus de toate, ceea ce îmi dă puterea de a merge mai departe este credința. Credința că lucrurile bune se văd, credința că las ceva valoros în urma mea pentru comunitatea noastră, credința că împreună putem depăși orice obstacol, dacă înțelegem că interesul comun are întotdeauna prioritate în fața orgoliilor personale.
Împreună, noi suntem județul Sălaj și formăm frumoasa comunitate sălăjeană despre care eu am vorbit și vorbesc cu mândrie în toate colțurile țării și ale lumii. Voi continua să inițiez și să sprijin proiectele de dezvoltare pentru comunitatea noastră, din dorința de a crește calitatea vieții din Sălaj.
Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă invit să fiți alături de mine și de echipa candidaților PNL Sălaj pentru a duce proiectul liberal de dezvoltare al județului Sălaj la nivelul următor! Împreună am muncit mult pentru a ajunge aici. Împreună putem face mai mult pentru comunitatea sălăjeană!”, a transmis Lucian Bode pe pagina de Facebook a PNL Sălaj.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: