Skip to content
Politică

Lucian Isar îl acuză pe șeful BNR de „un gen de meci trucat” în privința ROBOR-ului

lucianisar.com
" "

Analistul economic Lucian Isar, fost ministru al mediului de afaceri, a venit cu o reacție printr-o postare pe Facebook referitoare la informația conform căreia indicele ROBOR la trei luni a ajuns în oferta caselor de pariuri.

Concret, Lucian Isar îl acuză pe Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, după ce ROBOR a ajuns la pariuri, de „un gen de meci trucat la care se pariază”.

" "
" "

Isărescu a declarat la începutul lunii iulie că nu BNR ar deține controlul: „Deciziile nu sunt ale noastre, sunt decizii ale pieţei”.

Isar pune la îndoială spusele Guvernatorului BNR și afirmă că „Isărescu patronează piața monetară pe care se stabilește Robor”.

Mai jos, postarea fostului ministru al mediului de afaceri:

„Isarescu patroneaza piata monetara pe care se stabileste Robor, acum si subiect de pariuri.

Roborul este o piata manipulata de Manole Isarescu prin interventii in piata sau verbale. Un gen de meci trucat la care se pariaza.

Vineee, Manole!”, a scris Lucian Isar pe Facebook.

În contextul creșterii ROBOR la trei luni, una din casele de pariuri oferă o cotă de câştig de 1,40 pentru persoanele care pariază că ROBOR la 3 luni va ajunge la 3,5% până la finalul lunii iulie şi una de 2,75 pentru cei care vor preconiza că indicele nu va atinge acest prag, până la 31 iulie.

De asemenea, pariorii care vor alege să mizeze pe faptul că ROBOR la 3 luni va ajunge să atingă 4% până la 31 decembrie 2018, vor avea o cotă de câştig de 2,5, iar cei care vor paria că nu va atinge acest nivel, vor avea o cotă de 1,5, conform mediafax.ro.

Compania oferă o cotă de câştig de 1,40 pentru persoanele care pariază că ROBOR la 3 luni va ajunge la 3,5% până la finalul lunii iulie şi una de 2,75 pentru cei care vor preconiza că indicele nu va atinge acest prag, până la 31 iulie.

De asemenea, pariorii care vor alege să mizeze pe faptul că ROBOR la 3 luni va ajunge să atingă 4% până la 31 decembrie 2018, vor avea o cotă de câştig de 2,5, iar cei care vor paria că nu va atinge acest nivel, vor avea o cotă de 1,5.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *