Skip to content
Sport

Lucian Isar nu se potolește. Cum a fost surprins la nici o lună de la accident FOTO

dantomozei.ro

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, nu se învață minte, după ce a făcut praf o mașină într-un accident pe Valea Oltului, se crede din nou regele șoselelor.

Jurnaliștii Cancan l-au surprins în traficul din București executând manevre incredibile. Lucian Isar și-a achiziționat  un SUV nou, chiar mai puternic decât cel distrus în accidentul rutier petrecut pe data de 16 martie. Deși polițiștii i-au întocmit dosar penal și i-au suspendat permisul, Isar poate să mai conducă câteva zile cu dovada înocuitoare.

Bancherul a fost văzut de jurnaliștii citați mai sus, efectuând o serie de manevre periculoase. Inițial, a parcat mașina în complexul din Băneasa unde locuiește în așa fel încât să blocheze accesul în parcare, iar  când a ieșit din parcare, Isar a încălcat prima regulă de circulație: i-a tăiat calea unui șofer care circula regulamentar.

A doua gafă a avut loc la Podul Băneasa, unde Isar nu a mai avut răbdare să stea în coloană, cum fac şoferii obişnuiţi, ci a încălecat linia de tramvai pentru a depăși autovehiculele prin stânga și a ajunge mai repede la semafor.

isar3isar7isar8

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *