Skip to content
Economie Politică

Lucian Isar: Schimbarea lui Mișa din fruntea ANAF este benefică pentru economia României!

lucianisar.com
" "

Într-un comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, Guvernul a anunțat schimbarea lui Mișa din fruntea ANAF. Amintim că au fost dispute după dispute între ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici și Ionuț Mișa.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Guvernul a anunțat schimbarea lui Mișa din fruntea ANAF. Cine îi va lua locul

" "
" "

În acest context, redacția PSNews.ro a luat legătura joi cu economistul Lucian Isar. Concret, întrebat cum vede schimbarea lui Ionuț Mișa din fruntea ANAF, expertul în finanțe a menționat că este una benefică întrucât se mai schimbă găștile care conduc Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Cu toate acestea, Lucian Isar a atras atenția că nu crede că vor fi schimbări majore în privința modului de lucru al ANAF pentru că angajații sunt neglijați din punct de vedere salarial, nefiind plătiți în concordanță cu efortul depus la locul de muncă.

Este o schimbare pozitivă pentru economia României prin simplul fapt că se mai primenesc găștile. Odată cu schimbarea șefului se vor schimba și șefi mai mici. Va fi redimensionat efortul pe anumite companii, deci per total pentru unii va fi mult mai bine, iar pentru unii mai prost adică pentru cei care erau mai apropiați de fosta conducere a ANAF-ului. 

Nu cred că vor fi schimbări majore la nivelul modului de lucru al ANAF pentru că există o subdimensionare a bugetului și a atenției pentru angajați. Tot repet, cred că problema majoră este legată de faptul că oamenii respectivi nu sunt suficient de bine plătiți pentru efort și pentru ce anume li se cere să facă, a precizat Lucian Isar în exclusivitate pentru PSNews.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *