Skip to content
Puterea Știrilor Video

Lucian Mîndruță a răbufnit în cazul Caracal: Ce face Cumpănașu este o oroare. Aici chiar trebuie o investigație!

Featured Video Play Icon

Jurnalistul Lucian Mîndruță, invitat luni în studioul Puterea Știrilor, a sancționat ultimele ieșiri publice ale lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceşanu, precum și decizia acestuia de a candida la președinție.

Mai mult, Mîndruță susține că, în opinia sa, dosarul Caracal este folosit ca temă de campanie pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

„Ce face acum Cumpănașu este o oroare. Împreună cu alții induce familiei Alexandrei ideea că ea trăiește. Face chestia asta pentru că dacă cele două victime ar fi moarte – eu cred că sunt moarte – și oamenii ar fi convinși de asta, probabil că povestea s-ar închide. Domnul Cumpănașu are nevoie să tragă de povestea asta. Mai are nevoie să tragă de ea încă 6 luni. E o telenovelă ca Urzeala Tronurilor sau Elodia. Avem o istore de genul acesta (…)

Cazul Caracal este temă de campanie. Sunt unii care leagă povestea aceasta de destructurarea statului român. Cumpănașu am văzut că a supt de la stat niște milioane de euro. Mi s-a părut incredbilă povestea cu cartea aia pe care a luat 178.000 de euro pentru 3 broșuri. Cum 178.000 de euro pentru trei broșuri? Aici chiar trebuie o investigație pentru că nu este o greșeală și nu e o evaluare subiectivă. Aici este o chestie mult mai gravă”, a declarat Lucian Mîndruță la Puterea Știrilor.

Cazul Caracal a şocat o ţară întreagă după ce Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis şi a incinerat două adolescente, pe Alexandra şi pe Luiza. Amintim că Gheorghe Dincă ia parte luni şi marţi la reconstituirea crimelor de care este acuzat. Astfel, el a fost scos din arestul IPJ Olt pentru a explica pas cu pas cum a răpit-o pe Alexandra Măceşanu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *