Skip to content
Puterea Știrilor Video

Lucian Mîndruță, caracterizare ironică pentru Dragnea: Are mustață. Dacă se duce la o nuntă la țară știe cum să mănânce sarmaua

Joi, 24 ianuarie, jurnalistul Lucian Mîndruță a fost invitat în cadrul emisiunii Puterea Știrilor, moderată de redactorul-șef PSNews.ro, Marinela Angheluș.

Astfel, printre temele abordate, s-a discutat și despre președintele partidului social democrat, Liviu Dragnea. Concret, întrebat cum îl caracterizează pe președintele Camerei Deputaților, Lucian Mîndruță îl consideră a fi omul care a pornit de jos, omul plecat de la țară și care a ajuns actualmente să reprezinte pe cineva.

Are mustață. Există o cabală mondială a liderilor cu mustață: Maduro, Erdogan, Dragnea, nu înțeleg de ce Orban nu are și el mustață.

Eu cred că Liviu Dragnea este un personaj mai complex decât pare. Cred că în unele privințe este mai rău, în altele este mai bun decât îl vede publicul, nu bun, pentru că bun este un termen exagerat pentru actuala clasă politică. Dar totuși ne reprezintă. Liviu Dragnea reprezintă și el pe cineva. Adică să nu ne imaginăm că a ajuns acolo pentru că nu a avut niciun talent. Ba a avut.

 Asta e ceea ce mi se pare suficient și arogant la liderii Opoziției, oameni noi, Ei zic, o să-l dăm la o parte pe Liviu Dragnea pentru că el nu are nicio calitate să fie acolo. Ba nu, a convins niște oameni. A pornit de jos, e plecat de la țară. El dacă se duce la o nuntă la țară știe cum să mănânce sarmaua, știe cum să rupă ciozvârta de pui, știe cum să danseze până dimineața și nu își face griji că i se rup pantofii de lac. Liderii Opoziției nu sunt capabili să se cupleze cu mare parte din țară. Liviu Dragnea poate. Eu nu l-aș subestima. El are abilitatea asta de a părea sincer, chiar și când nu este, care se întâmplă după părerea mea destul de frecvent”.

Urmăriți secvența video de la minutul 11:30 și până la 13:25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *